Expert Centrum

Het Liesbreukcentrum Limburg is een initiatief van de chirurgen uit het Laurentius Ziekenhuis Roermond om de kwaliteit en service voor patiënten met een liesbreuk te verbeteren.

In veel ziekenhuizen is liesbreukchirurgie nog steeds een “ondergeschoven kindje”. Veel chirurgen verrichten af en toe een liesbreukoperatie, maar er zijn maar weinig chirurgen die zich hier echt op toeleggen. Dit terwijl de resultaten van een operatie beter zijn als een chirurg een bepaalde operatie vaker doet. Drie chirurgen hebben zich gespecialiseerd in de minimaal invasieve behandeling van liesbreuken.

Onze specialisten

Dr. Jeroen Heemskerk
Dr. Sofie Franssen
Dr. Guy Vijgen

Onze specialiteit is dan ook de kijkoperatie, ofwel de laparoscopische Totaal Extraperitoneale Plastiek. Als het kan, opereren we u bij voorkeur via deze methode. Dit heeft als voordeel, dat u na de operatie minder pijn heeft en sneller uw normale werkzaamheden weer kunt hervatten. Bovendien houdt u vrijwel geen littekens over van een dergelijke operatie.

Wilt u zien of u in aanmerking komt voor een "One-stop" liesbreukbehandeling waarbij polikliniek afspraak, anesthesie screening en de operatie allemaal in één bezoek plaatsvinden?
Snelle liesbreukingreep door onze specialisten met meer dan 2000 liesbreuk ingrepen ervaring per specialist. Minder pijn en kleinere littekens!