⇠ Informatie over een liesbreuk

One-stop of reguliere opname / Snelste service

Al langere tijd bieden wij in het LiesbreukCentrumLimburg de behandeling van uw liesbreuk aan in één bezoek. We noemen dat een “One-stop” opname. Het voordeel van deze “One-stop” behandeling, is dat u slechts één keer naar het liesbreukcentrum komt:

Vooral voor patiënten die een druk bestaan hebben, kan een dergelijke behandeling een voordeel zijn. Maar ook patiënten die minder goed ter been zijn, kunnen er baat bij hebben als ze minder vaak naar het ziekenhuis hoeven te komen. Een “One-stop” behandeling scheelt u overbodige bezoeken aan het ziekenhuis en veel tijd. We kunnen u een “One-stop” behandeling echter alleen aanbieden als:

  1. Het (vrijwel) zeker is dat u inderdaad een liesbreuk heeft
  2. Het (vrijwel) zeker is dat uw liesbreuk technisch geschikt is voor een kijkoperatie volgens de TEP methode
  3. Het (vrijwel) zeker is dat u in een redelijke gezondheid bent en een kijkoperatie onder narcose goed zult doorstaan.
  4. U een correctie van uw liesbreuk wilt volgens de kijkoperatiemethode in “One-stop”

Vul het contact formulier in en er wordt met u telefonisch contact gezocht. Een verpleegkundige zal dan met u bellen om evt vragen of verzoek tot behandeling met u te bespreken. 

Er is dan nog geen behandelovereenkomst. Hiervoor dient u een verwijsbrief van u huisarts te hebben die via zorgdomein naar het LZR poli chirurgie gestuurd kan worden.


Snelle liesbreukingreep door onze specialisten met meer dan 2000 liesbreuk ingrepen ervaring per specialist. Minder pijn en kleinere littekens!